Takaisin pääsivulle

10.05.2003 klo 21.01 - 21.30

Pyhä, pyhä, pyhä Herra Sebaot. Kaikki maa on täynnä Hänen kunniaansa.

Minä rakastan teitä, te piskuisen laumani jäsenet. Minä, Jeesus Kristus, lihaksi tulleena olen tässä. Minä tahdon teitä vahvistaa lopun ajan taisteluja varten. Vahvistukaa, vahvistukaa, vahvistukaa Sanaani syöden, paastoten, kasvojani etsien. Tulkaa kasvojeni eteen viipymään. Tulkaa totisesti viipymään kasvojeni eteen, pyhyyteeni, puhtauteeni. Tulkaa. Siinä on teille lepopaikka, hiljaisuuden tyyssija, Minun Taivaallisen Isäni sydämeltä teille valmistettu. Tulkaa, lapseni, tulkaa. Viipykää tuntikausia Sanaani tutkien, ystävienne kanssa yhdessä ja yksinäisyydessä. Siinä voin teitä pukea voimallani, pyhällä läsnäolollani. Siinä teitä kosketan parantavalla kädelläni. Siinä tulee teille apu monesti ilman, että erikseen haette rukoustukea jostakin kauempaa. Ette ymmärrä hiljaisuuden merkitystä elämässänne. Tulkaa   lapsukaiset hiljaisuuteen, siinä teille itse puhun Pyhän Henkeni kautta. Hän muistuttaa teitä asioista, joista Taivaallinen Isäni haluaa teitä muistuttaa. Minä itse puhun sydämillenne.

Oppikaa erottamaan Minun ääneni maailman metelistä ja sen houkutuksista. Minä, Jeesus Kristus, annan teille henkilökohtaisia ohjeita, puen teitä voimallani ja armoituksillani. Tulkaa, lapsukaiset, kasvojeni eteen pyhään läsnäolooni lepäämään. Aina ei tarvitse puhua, rukoilla Minun Taivaallista Isääni, vain levätkää sylissäni. Vain levätkää, ja opitte kuulemaan Minun hiljaisen ääneni sydämissänne. Lopun aikoina erityisesti tarvitsette yksityiskohtaisia neuvojani, jotta selviätte. Nyt on aika opetella tuntemaan hiljainen ääneni sydämissänne. Ei se ole vain harvojen ja valittujen osa, vaan jokaiselle lapselleni haluan puhua henkilökohtaisesti. Tulkaa siis viipymään kasvojeni eteen. Pikkuhiljaa sydämenne avautuu kuulemaan hiljaisen ääneni. En Minä tullut maanjäristyksessä, en tuimassa tuulessa, en ukkosenjyrinässä, vaan hiljaisena tuulen hyminänä. Niin edelleen tahdon lasteni sydäntä koskettaa ja heille puhua yksityiskohtaisesti.

Minä, Jeesus Kristus, rakastan teitä, lampaani. Minun lampaani kuulevat  Paimenensa hiljaisen, kutsuvan äänen. Älkää peljätkö. Enkö Minä lapsilleni antaisi vain hyvää? Älkää siis peljätkö. Tuokaa kaikki huolenne, murheenne Minulle. Minun sydämeni halajaa kuulla huokauksianne. Auttava käteni on tällöin jo ojennettuna. Minä tahdon teille, pelokkaat lampaani, vain hyvää, sillä Minä olen rakkaus. Minun olemukseni totisesti on rakkaus. Minä rakastan teitä, te lapsukaiseni. Älkää peljätkö tulla huolinenne ja murheinenne Minun eteeni. Kertokaa kaikki Minulle, ja Minä vastaan tahtoni mukaisesti. Aina ei tahtoni todellakaan ole vastata teille niin kuin itse haluaisitte, joskus vastaukseni on täysin toisenlainen. Niin korkealla kuin taivas on maasta, ovat Minun ajatukseni korkeammat teidän ajatuksistanne. Aina Minä kuitenkin vastaan rukouksiinne, huokauksiinne. Aina te, lapseni, ette ymmärrä vastaustani, mutta rakkaudessani tiedän, mikä teille on parhaaksi. Olkaa turvallisella mielellä. Tuokaa kaikki murheenne Minulle, ja Minä teitä johdatan Taivaallisen Isäni suunnitelmien mukaisesti.

Olkaa täysin turvallisella mielellä, lapseni. Älkää peljätkö. Minä tahdon teitä vahvistaa läsnäolollani. Tulkaa siis kasvojeni eteen pyhään hiljaisuuteen. Tulkaa, lapseni, tulkaa. Jättäkää kaikki toisarvoinen elämässänne, sillä Minä tulen pian noutamaan omiani taivaan kotiin Karitsan hääaterialle. Olkaa te viisaiden neitsyiden kaltaisia, joilta ei lampustaan puuttunut öljyä. Olkaa te valvovia, lapseni, sillä aika on pian, jolloin tulen tätä rakasta Suomen maatani koettelemaan. Älkää peljätkö. Minun lapsilleni, silmäterilleni, ei tapahdu mitään, mitä Taivaallinen Isäni ei salli tapahtuvan. Levätkää rakkaudellisessa sylissäni, ja voin teitä vahvistaa lopun ajan taistoja varten. Silloin ei ihmislapsi kestä omassa voimassaan. Minun Pyhän Henkeni voimassa te, lapseni, saatte kulkea voittosaatossa eteenpäin. Minun Pyhä Henkeni teitä tukee oikealta ja vasemmalta, enkeljoukot ovat suojananne. Älkää siis peljätkö. Minä itse kuljen edellänne. Te, lapseni, seuraatte Minun askelissani täydellisessä turvassa Minun ohjeideni mukaan. Tulkaa kasvojeni eteen viipymään. Tulkoon siitä teille ihana osa, jota ette vaihda mihinkään muuhun. Tulkaa, lapseni, tulkaa. Minä, Jeesus Kristus, teitä kutsun. Tulkaa, tulkaa, sillä aikaa ei enää paljon ole. Näin sanoo Herra. Amen. Halleluja.

 

Takaisin pääsivulle