Takaisin pääsivulle

6.05. 2003 klo 22.58 - 23.29

Pyhä, pyhä, pyhä Herra Sebaot. Kaikki maa on täynnä Hänen kunniaansa.

Vahvistukaa, vahvistukaa, vahvistukaa kutsussanne, te piskuinen laumani. Olkaa turvallisella mielellä. Minä, Jeesus Kristus, lihaksi tulleena, olen tässä teitä siunaten, teitä kantaen, särkynyttä sieluanne eheyttäen. Minä, Jeesus Kristus, olen murehtinut teidän sydämenne tilaa, kun te kovin sanoin toisianne syyttelette, toisianne lyötte. Olkaa kuuliaiset äänelleni sydämissänne, kun Minä teitä kehoitan hillitsemään kielenne. Te lyötte toisianne sydämenne kovilla asenteilla. Te, rakkaat lapseni, tehkää parannus tässä asiassa. En voi teitä pukea voimallani, armoituksillani, kun sydämestänne huokuu kovuus toisia lapsiani kohtaan. Tiedän, että teidänkin kova sydämenne usein on haavoilla, mutta se ei oikeutta teitä lyömään toinen toisianne, lapseni. Pankaa tällainen synti pois sydämistänne, lapseni.  Pankaa tällainen synti pois. Minä olen totisesti murehtinut teidän kovan sydämenne tilaa. Antakaa Minun hoitaa haavojanne rakkaudellani ja läsnäolollani. Viettäkää aikaa kasvojeni edessä, ja kovan sydämenne jää alkaa sulaa. Minun rakkaudellinen läsnäoloni teitä virvoittaa, teitä vahvistaa, teitä eheyttää. Viettäkää paljon aikaa kasvojeni edessä, lapseni. Te syyttelette toisianne milloin mistäkin. Menkää itseenne, lapseni, kukaan teistä ei ole toistaan parempi. Minä, Jeesus Kristus olen kuollut Golgatan ristillä kaikkien syntienne tähden, lapsukaiseni. Ristillä Minä teidät ostin vapaaksi saatanan syytöksistä. Älkää antako vihollisen vallan teitä painaa alas sisarienne ja veljienne syyttelyn kautta. Vastustakaa perkelettä, ja se pakenee.

Olkaa turvallisella mielellä, lapseni. Minä, Jeesus Kristus, olen teidät ristillä lunastanut täysin vapaaksi perkeleen hirmuvallasta. Valvokaa teitänne, ajatuksianne, puheitanne. Oi rakkaat lapseni, valvokaa. Ihmislapsen kieli on katala. Se sytyttää palamaan suuren roihun, joka totisesti ei ole Minun Taivaallisen Isäni mielen mukaista paloa. Olkaa turvallisella mielellä, lapseni. Minä rakastan teitä, lapseni, kaikki olette Minulle yhtä arvokkaita. Katsokaa omaan sydämeenne sen sijaan, että toisianne syyttelette. Nähkää oman sydämenne tila edessäni, silloin syyttävä sormenne laskee alas ja huomaatte oman syntisyytenne. Et ole sisartasi ja veljeäsi kummempi, lapseni. Tehkää parannus toistenne syyttelemisestä. Pyytäkää Minun Taivaalliselta Isältäni voimaa totiseen parannukseen, ja Hän sitä totisesti teille antaa. Olkaa turvallisella mielellä. Kaikki teidän syntinne on sovitettu Golgatan ristillä. Kaikki sydämenne kovuus on kannettu Golgatan ristille. Minut tuomittiin täydellisesti Golgatan ristinpuulla. Teillä ei, lapseni, tuomiovaltaa ole. Kaiken tuomion otin päälleni verisellä ristinpuulla. Teillä ei ole oikeutta tuomita lähimmäisiänne, uskonsisarianne ja -veljiänne. Älkää satuttako kättänne Minun voideltuihini. Siitä seuraa teille pahaa, lapseni.

Olkaa turvallisella mielellä. Minä rakastan teistä jokaista. Kaikki te olette Minulle, Jeesukselle Kristukselle, yhtä arvokkaita, Minun kuvakseni luotuja. Kun te arvostelette lähimmäistänne, te arvostelette Minua, teidän Vapahtajaanne, Lunastajaanne. Tuokaa tuomiomielenne syntinä Minun Isäni kasvojen eteen. Hänellä on laupias ja armahtavainen sydän. Hän näkee teidän haavoitetun sisimpänne. Tulkaa, lapseni, omistamaan täydellinen anteeksiantamus, vihmontavereni täydellinen puhdistus syntisestä luonnostanne. Kaikki syyttelynne, vihanne, katkeruutenne on sovitettu Golgatan ristillä. Tulkaa, tulkaa lapseni. Älkää peljätkö ankaraa nuhdettani, rakkaudessani teitä nuhtelen. Olen pakotettu niin tekemään. Tulkaa, juoskaa syliini, lapsukaiseni. Tunnustakaa syntinne Minulle, ja lasken taivaallisen rauhani teidän sydämiinne. Näin sanoo Herra. Amen. Halleluja.

 

Takaisin pääsivulle