Takaisin pääsivulle

6.05.2003 klo 22.09 - 22.33

Pyhä, pyhä, pyhä Herra Sebaot. Kaikki maa on täynnä Hänen kunniaansa. Minä, Jeesus Kristus, lihaksi tullut Jumalan Poika, olen tässä.

Älköön teidän sydämenne olko murheellinen, älköönkä peljätkö. Vuoret väistykööt ja kukkulat horjukoot, mutta Minun armoni ei sinusta väisty, eikä Minun rauhanliittoni horju.

Te, rakkaat lapsukaiseni, olette niin peloissanne maailman tapahtumista. Älkää te, lapseni, peljätkö tuimia tuulia, jotka maailmalla puhaltavat. Minun lapsilleni ei tapahdu mitään pahaa. Te olette täydellisessä turvassa. Minun Poikani veri suojelee teidät täydellisesti ajan taistoissa. Olkaa turvallisella mielellä. Tulkaa syliini lepäämään. Painakaa päänne Minun syliini. Siinä on lapseni hyvä ja turvallinen levätä, siinä on pakopaikkanne maailman myrskyistä. Tulkaa levähtämään syliini, painakaa päänne syliini, ja vihan tuulet kulkevat ohitsenne. Te saatte levätä täydellisessä turvassa,  Minun Taivaallisen Isäni armohelmassa. Tulkaa, lapseni, tulkaa. Isäni odottaa teitä syli avoinna. Siinä on teidän pakopaikkanne maailman metelistä, vihan tuimista tuulista.

Minä, Jeesus Kristus, olen kuollut Golgatan ristillä puolestanne. Minun uhrini tähden te, lapseni, saatte olla vapaita pelon kahleista. Mitään ei teille tapahdu ilman, etteikö Minun Taivaallinen Isäni sitä sallisi. Olkaa siis täysin turvallisella mielellä. Täysin huolettomalla, pelottomalla mielellä saatte lymytä sylissäni, kunnes viha kulkee ohitse. Siinä on teillä, pelokkaat lapseni, turva. Tulkaa, tulkaa. Minun Isäni odottaa lapsiaan syliinsä. Hän on teidät luonut itseään varten, siksi Hän teitä aina armahtaa syntikuormassanne ja taakoitetussa olemuksessanne. Te ette voi käsittää Minun Isäni hellää, armahtavaa rakkautta teitä kohtaan. Minun Isäni on rakkaus, puhtaus, pyhyys. Yltäkylläinen elämä on Hänessä. Tulkaa lapset, ja omistakaa itsellenne yltäkylläinen elämä. Ei Hän ole tarkoittanut teitä olemaan hengellisessä nälässä ja kuivassa erämaassa,  joskus tosin on erämaakausikin teille tarpeen. Minun Isäni yltäkylläinen, sisältörikas elämä on teille, lapseni, tarkoitettu. Tulkaa luokseni,  avatkaa sydämenne, ja voin vuodattaa teille läsnäoloani ja taivaallisia aarteita jokapäiväiseen vaellukseenne iloksi ja rakennukseksi. Olkaa turvallisella mielellä, lapsukaiseni. Älkää peljätkö. Minä, Jeesus Kristus olen kuollut puolestanne ja tarjoan teille syntitaakoistanne täyttä vapautta, Jumalan lasten iloa ja rauhaa. Minä rakastan teitä, lapseni. Tulkaa, tulkaa. Sylini on auki. Juoskaa omistamaan Minun Taivaallisen Isäni teille valmistama ikuinen elämä taivaan ihanissa majoissa. Älkää peljätkö, vaan olkaa rohkeat. Vahvistukaa, vahvistukaa kutsussanne sitoa särjettyjä sydämiä. Tuokaa nälkäiset lähimmäisennekin juhla-aterialle Minun Taivaallisen Isäni sylihoitoon. Tuokaa taakoitetut lähimmäisenne totisesti Taivaallisen Isäni syliin, joka kauan on näitä eksyneitä lapsiaan odottanut ja kutsunut. Tuokaa heidät kädestä taluttaen luokseni. Kuljettakaa heitä hellästi, mutta päättäväisesti eteenpäin. Sylini täyttyy nälkäisistä, nääntyneistä lapsistani, ja ilo taivaassa on oleva suuri. Taivaan juhlakellot kumajavat, kun eksynyt lammas on löytänyt tien Taivaallisen Isäni syliin. Sylihoitoa te tarvitsette, lapseni, siihen olen teidät kutsunut. Tulkaa. Tulkaa. Minun Isäni kutsuu teitä nyt. Amen. Halleluja. 

 

Takaisin pääsivulle