Takaisin pääsivulle

30.04.2003 klo 20.14 - 20.42

Vahvistukaa, vahvistukaa, vahvistukaa, lapseni, te silmäteräni. Minä, Jeesus Kristus lihaksi tullut Jumalan Poika olen tässä.

Vahvistukaa Pyhän Henkeni voimassa. Vahvistukaa sitomaan särjettyjä sydämiä. Vahvistukaa kantamaan heikkoja lähimmäisiänne. Minä, Jeesus Kristus, olen tämän tehtävän teille antanut. Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne Minulle, Jeesukselle Kristukselle, tiettäväksi, ja Jumalan rauha jää lepäämään yllenne. Minä tahdon teille antaa Pyhän Henkeni voimaa ylenpalttisesti. Minä annan teille lahjojani, armoituksiani, kun aikaa vietätte kasvojeni edessä, kun koko sydämestänne Minua etsitte. Silloin voin teidät pukea armoituksillani. Vain Minun läheisyydessäni niitä voitte käyttää puhtaasti.

Eksytyksen kavalat juonet vaanivat myös armolahjojeni alueella. Olkaa turvallisella mielellä. Ne, jotka haluavat sydämestään löytää totuuden, tulevat sen löytämään. Aitoon sydämen kaipuuseen pysyä totuudessa, Minun Isäni totisesti vastaa. Ilomielin Hän vastaa, sillä Hän on tie, totuus ja elämä. Älkää antako eksyttää itseänne. Vihollinen totisesti yrittää eksyttää, jos mahdollista, valitutkin. Teillä, lapseni, ei ole mitään pelättävää, kun kokosydämisesti haluatte pysyä yhteydessäni. Antaisinko Minä lapselleni kiven, kun hän pyytää leipää. Olkaa turvallisella mielellä. Minä rakastan teitä, eivätkä eksytyksen kavalat juonet teihin pysty, kun vietätte aikaa Sanani ääressä. Tuntekaa Sanani, lapsukaiseni, halatkaa sen väärentämätöntä maitoa kuin vastasyntyneet. Minä, Jeesus Kristus, totisesti olen teitä jo varoittanut monista eksytyksen juonista, ja vastedeskin profeetoilleni ilmoitan totuuden.

Syökää Sanaani, ja löydätte totuuden. Minä olen antanut eksytyksen tulla seurakuntiini, jotta jyvät voidaan erotella akanoista. Minä itse olen väkevän eksytyksen lähettänyt lopun ajan seurakuntiin. Olen pakotettu niin tekemään, jotta selviää, kuka Minua, Jeesusta Kristusta, aidosti rakastaa, kuka halajaa vain ja ainoastaan Minun totuuttani. Minä rakastan teitä, te eksyneet lapseni. Olkaa turvallisella mielellä. Pyytäkää Minulta ymmärrystä erottaa vihollisen valheet, ja Minä johdatan teidät kaikkeen totuuteen. Olkaa uskolliset kasvojeni etsimisessä.

Minä itse paljastan vihollisen juonet, joilla se on saanut teidät lankeamaan pois Minusta. Minä olen tie, totuus ja elämä. Huutakaa, lapseni, Minulta ymmärrystä, niin Minä, Jeesus Kristus, näytän teille tien totuuteen, Sanani mukaiseen totuuteen. Älkää peljätkö, lapseni. Jokainen, joka vilpittömästi totuutta halajaa, tulee sen myös löytämään. Nyt totisesti jyvät seulotaan akanoista. Älkää peljätkö, lapseni. Luottakaa Minuun. Minä, Jeesus Kristus, vastaan sydämenne huutoon, totuuden kaipuuseen. Minä itse laitan sydämiinne halun löytää Minut yhä syvällisemmin, yhä kokonaisvaltaisemmin. Luovuttakaa tahtonne Minulle, ja Minä, Jeesus Kristus, annan teidän löytää itseni. Minä vaikutan teissä tahtomisen ja tekemisen. Olkaa turvallisella mielellä.

Te lapsukaiseni uskotte kaiken, mitä valtamerien takaa tulevat julistajat sanovat. Korvasyyhyynne he monesti puhuvat. Älkää rakkaat lapset uskoko kaikkea, mitä kuulette, vaan koetelkaa henget Minun pyhällä Sanallani. Älkää juosko jokaiseen paikkaan, jossa sanotaan; ”täällä on Kristus tahi tuolla Hän on”. Pitäkää vaari teistänne. Rukoilkaa Minulta viisautta toimia oikein. Rukoilkaa Minulta totisesti henkien erottamisen armolahjaa, sitä te lopun aikojen kristityt tarvitsette enemmän kuin menneinä aikoina. Olkaa turvallisella mielellä.  Älkää peljätkö. Älköön sydämenne säikähtykö viestieni vakavuutta. Luottakaa Minuun, pankaa kaikki toivonne Minuun, ja Minä paljastan vihollisen valheet. Olkaa turvallisella mielellä. Syökää Sanaani kuin leipää. Olkoon se teillä elämä. Tulkoon Sanani teille totiseksi leiväksi, elämän leiväksi, ja tienne voi pysyä vakaana. Rukoilkaa Minulta ymmärrystä kirjoitusten salaisuuksiin, ja Minä itse avaan teille kirjoitukseni. Olkaa turvallisella mielellä. Minä rakastan teitä. Minun lampaani kuulevat Minun ääneni, eivätkä he eksy vihollisen kavaliin juoniin. Minä itse pidän teidät oikealla tiellä. Amen. Halleluja. Näin sanoo Herra Jeesus Kristus, lihaksi tullut Jumalan Poika.

 

Takaisin pääsivulle