Takaisin pääsivulle

30.04.2003 klo 02.36 - 03.00

Minä rakastan teitä, te piskuisen laumani jäsenet. Minä, Jeesus Kristus, lihaksi tullut Jumalan Poika, olen tässä.

Minä, Jeesus Kristus, totisesti rakastan teitä. Se Minulla kuitenkin on teitä vastaan, että olette hyljänneet ensimmäisen rakkautenne. Vahvistukaa, vahvistukaa kutsussanne hoitaa särjettyjä, rikkimenneitä sieluja. Älkää peljätkö. Työ, jota teette, on äärettömän arvokasta. Minun Isäni teidät kerran perillä palkitsee runsaasti. Se Minulla kuitenkin on teitä vastaan, että olette Minut, Jeesuksen Kristuksen panneet pois sydämenne valtaistuimelta. Ilman Minun läsnäoloani te näännytte tehtävässänne. Minun Henkeni läsnäolosta vuotaa voima pyhään palvelustyöhönne. Laittakaa Minut ensimmäiselle sijalle palvelustyössänne. Kiinnittäkää katseenne Minuun, Vapahtajaanne, ja saatte nähdä, kuinka rikkimenneet sielut eheytyvät.

Mistä tulee minulle apu? Apu minulle tulee Herralta. Minä autan lähimmäisiänne teidän kauttanne, lapseni. Minä autan heitä heidän tuskassaan ja kivussaan. Minä otan heidän murheensa, kipunsa kannettavakseni, kannoinhan kaiken väärän jo Golgatan ristille. Kaikki on jo tehty. Anteeksiantamus on täydellinen teille ja nälkäisille lähimmäisillenne. Minä rakastan teitä, te piskuinen laumani. Älkää peljätkö. Minä en teitä hylkää enkä jätä. Pankaa Minut, Jeesus Kristus kuitenkin ensimmäiselle sijalle elämässänne. Se on iankaikkisuuskohtalonne kannalta välttämätöntä.

Puolisydämisiä lapsiani en voi viedä perille taivaan loistoon ja iloon. Olkaa turvallisella mielellä, mutta tehkää parannus tässä asiassa. Asia on äärettömän vakava. Vasta Minun jälkeeni tulee puolisonne, perheenne, harrastuksenne. Näitä ihania asioita olen teille jakanut ylenpalttisesti. Älkää antako niiden kuitenkaan mennä ohitseni, muuten ette tulevina päivinä kestä. Olkaa turvallisella mielellä. Minä rakastan teitä, eikä yksikään hiuskarva päästänne katkea Minun Taivaallisen Isäni sitä sallimatta. Olkaa turvallisella mielellä. Tulkaa luokseni kokosydämisesti, ja huolenne, kipunne kannan. Teidän sydämenne on niin maailmallisten houkutusten valtaama. Itse ette näe sydämenne tilaa. Tahdon sydämenne sytyttää tuleen. Viettäkää aikaa kasvojeni edessä, pikkuhiljaa tuleni teissä kasvaa. Kertokaa Minusta toisille rohkeasti, lapseni. Kertokaa Minusta toisille. Moni nälkäinen sielu nääntyy lähellänne. Annan teille siihen voiman, rohkeuden ja viisauden. Kerran työnne hedelmä tulee näkyviin taivaassa. Minä tahdon lapsiani ravita kauttanne. Ottakaa väärät ikeet hartioiltanne pois. Minä teitä siinä autan, mutta väkisin en voi sitä tehdä. Luottakaa Minun apuuni kaikessa, ja saatte nähdä kuinka sydämenne ies väistyy, vääränlainen kahle katkeaa. Tulkaa syliini, lapseni. Sanani kautta te puhdistutte. Minun veressäni on pyhyytenne. Älkää peljätkö. Tulkaa luokseni, ja Minä annan teille uuden elämän. Amen. Halleluja.

 

Takaisin pääsivulle