Takaisin pääsivulle

27.04.2003 klo 15.35 - 16.05

Vahvistukaa, vahvistukaa, vahvistukaa, te heikot lapseni. Näin sanoo Herra Sebaot, Kaikkivaltias Jumala, Jeesus Kristus lihaksi tulleena.

Olkaa turvallisella mielellä. Minulla on rauhan ajatukset teitä kohtaan. Rakkaudellani teitä vahvistan ajan taistoja varten. Maan päällä teillä on murhe, mutta käykää Minun luokseni tuoden syntinne vereni puhdistettavaksi, ja rauhani jää lepäämään yllenne. Tulkaa luokseni pyhyyteen ja puhtauteen. Tulkaa Poikani sovintoveren luo syntitaakkanne Minulle tuoden. Minä annan teille keveän sydämen, armollani puhtaaksi pestyn. Tulkaa luokseni Herran pyhälle ehtoolliselle. Tulkaa syntitaakkoinenne eteeni.

Tunnustakaa syntinne ennen pyhälle alttarilleni tuloa yksityiskohtaisesti, ja voin vuodattaa teille täyden sylillisen armoani ja anteeksiantamustani. Te ette ymmärrä, mikä valtava parantava voima liittyy ehtoollisen pyhään sakramenttiin.

Ruumiinne vammatkin voivat parantua ehtoollispöytään käydessänne. Tuokaa täten myös sairautenne, raihnaisuutenne ehtoollispöytään. Tulkaa pyhällä pelolla ja kunnioituksella eteeni. Minä tarjoan teille ruumiini ja vereni jokapäiväiseksi tueksenne, rakennukseksenne ja voimaksenne. Tulkaa eheytymään, lapseni, tulkaa. Sylini on auki. Tulkaa rohkealla sydämellä, tulkaa turvallisella mielellä. Minä teitä ehtoollisellani rakastan. Sydämenne tuskan pesen pois. Synnit anteeksi annan. Tulkaa. Ette ymmärrä ehtoolliseni merkitystä, lapseni. Se on pyhä ateria, teille asetettu. Tulkaa niin usein kuin mahdollista, lapseni. Minä itse teille tarjoan muistoaterian ruumiilleni ja verelleni. Tulkaa, lapset. Ehtoollispöydässä teitä vahvistan. Minä itse, Jeesus Kristus, olen läsnä pyhässä ehtoollisessa. Olkaa turvallisella mielellä. Käykää kevein sydämin jatkamaan matkaanne. Omistakaa täysi armoni omaksenne. Tahdon teitä, väsyneitä lapsiani, armahtaa omantunnon rauhalla. Tulkaa, tulkaa, juoskaa luokseni saamaan valtava siunaus, Minun Taivaallisen Isäni armonosoitus, pyhä rauha. Rauhan majan rakennan sydämiinne ehtoollispöydässä. Rauhani ja siunaukseni jääköön lepäämään yllänne.

Tuokaa myös lapset ehtoollispöytääni siunattaviksi. Siinä Minä heitäkin, noita pienoisia, kohtaan. Vahvistan lapsen iloa ja heidän vilpitöntä uskoaan. Tulkaa lapset pienokaisinenne, tulkaa lapset Isänne luo. Tulkaa pyhälle aterialle, tulkaa. Siinä teidän kanssanne ovat pyhät taivaan kirkkaudessa. Ehtoollispöydän toinen puoli on taivaan temppeleissä, näin totisesti on. Tulkaa, lapseni, tulkaa. Minä rakastan teitä ehtoollispöydässäni taivaallisella rauhallani.

Vahvistukaa, vahvistukaa. Pyhässä läsnäolossani te lapsukaiset vahvistutte. Rauhani jätän teille ylenpalttisena. Avatkaa sydämenne ja ottakaa paraneminen vas­taan. Tulkaa, lapseni, tulkaa eheytymään ehtoollispöytään. Syntitaakkanne otan pois. Kuinka teitä rakastankaan, lapseni. Tulkaa, tuokaa sairaat ja uupuneet mukananne. Pyhä vereni ja ruumiini heitä vahvistaa ja virvoittaa. Olkaa uskolliset, tulkaa aina kun se vain on mahdollista. Alkuseurakunta eli leivän murtamisessa päivittäin. Olkaa te varustettuna samanlaisella sydämellä kuin heillä oli. Tulkaa, tulkaa, tulkaa. Sylini on auki, lapsoseni. Ehtoollisen salaisuudessa puen teidät voimallani pyhyyteen ja puhtauteen. Ehtoollisen salaisuudessa Minä teitä rakastan henkilökohtaisesti. Amen. Halleluja.

Pyhä, pyhä, pyhä Herra Sebaot, Kaikkivaltias Jumala itse pyhyydes­sään ja puhtaudessaan on ehtoollispöydässä läsnä. Hän odottaa lapsiaan lahjoineen. Tulkaa taivaalliselle aterialle, uupuneet sielut. Tulkaa, tulkaa. Minä rakastan teitä. Amen. Halleluja.

Vahvistukaa, vahvistukaa Henkeni läsnäolossa. Oi rakkaat lapseni, Minulla on teille annettavana ikuinen elämä taivaan kirkkaudessa. Tulkaa ottamaan vastaan ikuinen perintöosanne taivaan temppeleissä. Amen. Halleluja.

Älkää peljätkö, lapseni, tulla luokseni. Tunnustakaa syntinne ennen alttarille tuloanne, ja niin voitte turvallisella mielellä lähestyä Minua, Kuningastanne. Tulkaa, Kuninkaan pojat ja tyttäret. Tulkaa, lapseni, tulkaa. Näin sanoo Herra Sebaot. Amen. Halleluja

Vapauteen Kristus vapautti meidät. Vapauteen, lapseni, haluan teidät vapauttaa. Ehtoollispöydässäni tarjoan teille vapautta synnin saastasta, oman minän kahleista. Tulkaa, rakkaat lapseni, tulkaa. Minä totisesti kutsun teitä luokseni. Tulkaa lepäämään, vain lepäämään läsnäolooni, ja jaksatte matkaanne jatkaa. Minä rakastan teitä. Minä Jeesus Kristus, lihaksi tullut Jumalan Poika tarjoan teille ruumiini ja vereni. Amen. Halleluja.

 

Takaisin pääsivulle