Takaisin pääsivulle

16.04.2003 klo 22.42 - 23.02 Pyhä pyhittyköön ja saastainen saastukoon edelleen.

Minä rakastan teitä, te piskuisen laumani jäsenet. Minä itse, Jeesus Kristus, lihaksi tullut Jumalan Poika, olen tässä. Pankaa synti pois, joka teidät niin helposti kietoo pauloihinsa. Minä, Jeesus Kristus, tiedän heikkoutenne. Tiedän, että ihmislapsi on tomua. Minä tiedän heikkoutenne, tiedän synnin vallan elämässänne. Tiedän, kuinka se teitä kietoo, teidän syvintä olemustanne kietoo pois luotani, pyhyydestä ja puhtaudesta. Minä, Jeesus Kristus, olen pyhä, pyhä Jumala, pyhä Herra Sebaot, pyhä, pyhä, pyhä.

Älkää peljätkö. Minä tiedän olemuksenne sisimmän, sen syntisaastan. Mikään ei ole Minulta salassa. Minun armoni ja anteeksiantamukseni lepää yllänne, kun omistatte täydellisen puhdistuksen Golgatan vereni kautta. Minä, Jeesus Kristus, haluan armoani teille kirkastaa yhä runsaammin, yhä syvällisemmin, lapseni. Armoni riittää, armoni riittää viemään teidät perille taivaaseen. Minä rakastan teitä. Kuolin teidän puolestanne, kun te olitte vihollisiani, poissa luotani, eksyksissä. Jo silloin näin teidän syntinne sovitetuiksi. Minä annoin elämäni puolestanne. Minä, Jeesus Kristus, totisesti annoin elämäni teidän tähtenne. Minut murhattiin Golgatan kummulle, jotta teillä rauha olisi. Ristinkuolemani kauheus, kipu ja tuska olisi kuulunut teille, rakkaat lapseni. Minä otin teille kuuluvan rangaistuksen kantaaksen rakkaudesta teihin, lapseni, sillä ilman Minua osanne olisi ollut kadotuksen piina. Uskokaa Minuun, luottakaa Minuun, Minun rakkauteeni teitä kohtaan. Uhri, jonka puolestanne uhrasin, oli äärettömän kallis. Te olette vereni hinta, Golgatan äärimmäisen tuskallisen kuoleman hinta. Te ette pysty ristinkuoleman kauheutta käsittämään, lapseni.

Olkaa turvallisella mielellä. Kaiken kestin rakkaudesta teihin, luotuihini. Isäni hylkäämisen kokemus oli äärimmäisen raskas Minulle. Se oli piina, jota teidän, te turvattomat lapseni, ei tarvitse kestää. Minut hyljättiin, jotta Taivaallisen Isäni suojeleva käsi ei koskaan poistuisi yltänne. Minun vereni tähden on teillä täydellinen anteeksiantamus synneistänne. Ei mikään oma tekonne, yrityksenne voi siihen mitään lisätä. Kaikki on jo sovitettu Golgatan ristillä. Se on täytetty, lapseni. Kaikki on täytetty. Te saatte olla täysin vapaita kuoleman vallasta. Omistakaa armoni kohdallenne, ja ikuinen perintöosa taivaassa on teidän. Tulkaa, lapseni, tulkaa omistamaan ikuinen perintöosa taivaan kirkkaudessa. Ristin ryöväri viimeisellä hetkellään sai täyden perintöosan taivaassa. Sama kuuluu teille, lapsukaiseni. Tunnustakaa syntinne Minulle, Pelastajallenne, ja tie taivaaseen, taivaan kotiin on auki.

Tulkaa, lapseni, tulkaa. Omistakaa täydellinen syntien anteeksiantamus kohdallenne. Pyytäkää Minulta armoa ymmärtää ristinkuolemani salaisuus kohdallanne, ja rauhani jää lepäämään yllenne. Olkaa turvallisella mielellä. Minä rakastan teitä. Näin sanoo Herra. Amen. Halleluja.

 

Takaisin pääsivulle