Takaisin pääsivulle

16.04.2003 klo 22.12 - 22.40

Minä rakastan teitä, te piskuisen laumani jäsenet. Kuinka Minä teitä rakastankaan. Te olette Minun rakkaita lapsiani, silmäteriäni näissä lopun ajan vaikeissa taisteluissa. Älkää antako minkäänlaisen epäuskon asettua sydämiinne. Epäusko on kauhistuttava synti Minun Taivaallisen Isäni edessä.

Älkää peljätkö. Minä Jeesus Kristus, lihaksi tullut Jumalan Poika, rakastan teitä. Kuinka Minä teitä rakastankaan. Epäusko vie teidät pois luotani. Vihollinen saa teidät vedettyä pois Minun Taivaallisen Isäni hellästä turvasta. Älkää antako minkäänlaisen epäuskon saattaa teidän yhteyttänne Minuun, uskonne alkajaan ja täyttäjään, pois taivaallisesta turvasta, pois rakkaudesta, levosta, anteeksiantamuksen rauhasta. Minussa, Jeesuksessa Kristuksessa, on täydellinen lepo ja rauha, täydellinen vapaus demonivaltojen painostuksesta. Vihollinen käy ympärillänne kuin kiljuva jalopeura etsien heikkoa kohtaa teissä, Minun rakkaissa lapsissani. Epäuskon kautta se ampuu nuolensa teihin. Oi rakkaat lapset, älkää antako epäuskolle sijaa elämässänne. Tuokaa epäuskonne Minun vereni puhdistettavaksi, ja Minä, Jeesus Kristus, uudistan haparoivan uskonne. Teillä ei uskoa ole, jos sitä ei taivaasta anneta. Sydämeni halu on heikkoa uskoanne vahvistaa, heikkoa uskoanne nostaa niin, että se kantaa runsaan hedelmän Minun Taivaallisen Isäni valtakuntaan.

Älkää peljätkö. Teillä ei uskoa ole, jos Minä Jeesus Kristus en sitä teille anna. Kaikki on Minun Taivaallisen Isäni kädessä. Pyytäkää Häneltä uskoa, ja Hän antaa kaikille alttiisti ja soimaamatta. Hän ei teitä syytä heikosta uskostanne; Hänhän tietää, mitä tekoa on ihmislapsen sydän. Hän tietää ihmislapsen sydämen haavoittuneisuuden, kaiken Hän tietää. Hänen sydämensä on täynnä armoa, laupeutta ja rakkautta lapsiaan kohtaan. Olkaa turvallisella mielellä. Minun Taivaallisen Isäni rakkaus parantaa teidät täysin terveeksi haavoistanne, kun aikaa vietätte Hänen kasvojensa edessä rukoillen, anoen viisautta, anoen ymmärrystä taivaallisille ilmestyksille, taivaallisille ihmeille, avattua sydäntä arjen pienille ihmeille, ongelmatonta suhdetta omaan kehoonne, oman kehonne yksityiskohdille. Olettehan te luotu Minun Taivaallisen Isäni kuvaksi, kauniiksi kokonaisvaltaisen ihmeen tyyssijaksi. Sinä lapseni olet ihme, todellinen ihme, Minun Isäni täydellisen luomistyön tulos. Hellästi Hän on sinut kutonut kokoon jo äitisi kohdussa. Jokainen päiväsi oli muistiin merkitty jo ennen syntymääsi. Sinun sielusi erikoislaatu oli Minun Isäni tarkkojen laskelmien tulos jo tällöin. Sinun sielusi herkkyys, kauneus, viattomuus oli täydellinen äitisi kohdussa. Syntymän ihme tapahtui. Kuinka Minun Isäni sinusta iloitsikaan. Sinä olit Hänen lapsensa, Hänen ihana, rakas lapsensa. Hellästi Hän sinut laski äitisi rinnoille lepäämään. Tässä hän on, sinun lapsesi, Minun lapseni. Äidin ihmettely pienen nyytin edessä oli Taivaallisen Isäni armon osoitus, Hänen taivaallinen lahjansa ihmislapselle, äidille, isälle.

Olkaa turvallisella mielellä, lapseni. Te olette Minun, Minun kuvakseni luotuja suunnattoman arvokkaita, Isäni luomia ikuisuusolentoja. Minä, Jeesus Kristus, olen ollut mukana luomisessanne. Minun Sanani kautta teidät, lapsukaiseni, on tehty juuri sellaisiksi kuin te olette. Älkää siis antako elämässä tapahtuneiden, teitä haavoittaneiden, syvältä sieluanne satuttaneiden asioiden viedä teitä, lapseni, pois luotani. Tiedän, että sydämenne on täynnä ikäviä muistoja, haavoja, mutta Minä, Jeesus Kristus, olen teidän parantajanne. Täydellinen eheys tulee Minulta, teille armosta ja rakkaudesta annettuna. Ottakaa eheyteni vastaan, lapseni. Minä haluan teidät haavoistanne parantaa. Älkää ajatelko, että ette ole rakkauteni arvoisia. Te olette Minun. Minä teitä rakastan. Tulkaa omistamaan Minun taivaallisen läsnäoloni suloisuus. Samalla haavanne pikkuhiljaa paranevat. Uusi, ehyt elämä avautuu teille, lapseni. Aivan uusi, puhdas elämä, elämänilo ja rauha laskeutuu sisimpäänne. Katkera kuona sydämissänne sulaa vereni, Golgatan vereni puhdistuksen ansiosta. Minä, Jeesus Kristus, Golgatalla ostin teidät  vapaaksi kuoleman kahleesta, oman minän hallintavallasta, joka teitä turmelee. Minä rakastan teitä, te piskuinen laumani. Minä, Jeesus Kristus, kuljen Paimenena edellänne. Olkaa turvallisella mielellä. Tulkaa syliini parannettaviksi ja puhdistettaviksi. Näin sanoo Herra. Amen. Halleluja

 

Takaisin pääsivulle