Takaisin pääsivulle

11.04.2003 klo 20.10 - 20.40

Minä, Jeesus Kristus, lihaksi tullut Jumalan Poika, lausun teille nämä sanat.

Minä rakastan teitä, lapsukaiseni, te piskuisen laumani jäsenet. Olkaa turvallisella mielellä, älkää peljätkö. Te olette Minun. Te olette Minun. Minä kutsun teitä kokosydämiseen antautumiseen Minulle, Vapahtajallenne. Minä annoin kaikkeni puolestanne, verenikin. Mikä olisi se uhri, jota te ette voisi Minulle, Minun vuokseni antaa? Minä, Jeesus Kristus, annoin tähtenne elämäni, sillä Minä rakastin teitä ristillä Minun ylitsevuotavalla rakkaudellani, lapsukaiseni. Antakaa sydämenne kovuus ja kylmyys kokonaan Minun rakkauteni sulatettavaksi. Älkää peljätkö, älkää peljätkö. Minä tahdon rakkaudella sulattaa jäisen, paatuneen, silmäin pyyntöön, oman kunnian tavoitteluun halajavan sydämenne. Antakaa syntinne Minun sovintovereni pestäväksi. Sydämenne jää alkaa sulaa. Minun Isäni ihmeellinen, taivaallinen rakkaus alkaa tehdä työtä kivikovissa sydämissänne. Hän parantaa haavoittuneen sydämenne. Ette voi sietää rakkauttani, läsnäoloani, sillä sydämenne kovuus rakentaa muurin välillemme. Haluaisin teitä, lapseni, hoitaa ja ehyeksi rakastaa. Sydämenne muuria en voi väkisin purkaa. Kyyneleeni vuotavat sydämenne kovuuden tähden yötä päivää. Kunpa olisin saanut sydämenne jään jo murtaa.

Minä en teitä, lapsukaiseni, haavoittuneet lapsukaiseni, syytä sydämenne kovuudesta. Elämä on teihin satuttanut kovan kätensä. Hyinen tuuli on sydämiinne puhaltanut tappaen kaiken herkän ja kauniin. Jäisen kuoren alla värjöttelette ja odotatte, toivotte, jospa joku sittenkin tuskani, hätäni huomaisi. Usein jäätte yksinäisyyteenne toisten kovasydämisten lasteni joukossa. Yhteinen taival on kova, kylmä ja riisuva. Kaiken hellyyden ja pehmeyden kovuutenne toisista riisuu. Olkaa turvallisella mielellä. Minä rakastan teitä.

Ihmiselämä on vaikea. Vihollinen käy ympärillänne kuin kiljuva jalopeura etsien paikkaa, mihin teissä iskeä. Sydämenne on usein sen maalitauluna. Vihainen, kylmä viima jäädyttää entisestään jäisen sydämen vihollisen nuolten tullessa. Tällainen usein on ihmislapsen osa. Oi rakkaat lapseni, tulkaa Minun, Jeesuksen Kristuksen, luokse. Antakaa Minun pestä pois sydämenne saasta. Vereni teidät puhdistaa. Tulkaa, tulkaa lapseni. Pankaa synti pois. Tulkaa. Minä tahdon kovuutenne murtaa ja antaa teille ihan uuden, lämpöisen sydämen. Minun sydämeni sykkii sinulle, lapseni, joka tätä luet. Sydämeni sykkii juuri sinulle. Sinä olet Minun rakas lapseni. Tule, avaa sydämesi kokonaan Minulle. Anna vuosikausien kuona sydämesi sopukoista Minulle, Jeesukselle Kristukselle. Tahdon sinun sydämesi kovuuden, katkeruuden sulattaa. Älä pelkää. En tee sitä väkivalloin. Kysyn aina: Tahdotko? Jos saan lupasi, aloitan työni hellästi, hellästi. Älä pelkää, että sinulle jotain pahaa tekisin. Kaiken vuosien varrella sydämeesi kertyneen kuonan tahdon pestä pois. Vereni sydämesi puhdistaa. Sydänverelläni puhdistan sinun haavoitetun sydämesi. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa alkaa uusi, ehyt elämä virrata sinuun. Haavasi kasvavat umpeen hellässä sylihoidossani. Joskus Minun täytyy näyttää sinulle myös kipusi, jota kauan olet peitellyt. Jopa itsekään et siitä aina ole tietoinen. Ole turvallisella mielellä. Minun tiedossani on tuskasi, kipusi määrä. Hellästi Minä sinua parannan, puhdistan. Kysyn aina: Tahdotko, lapseni, tahdotko tulla terveeksi? Tahdotko tulla terveeksi? Jos saan edelleen myöntävän vastauksen, jatkan työtäni sydämessäsi.

Pyhän Henkeni hoitava balsami vuotaa haavoihisi eheyttäen sen, mikä on särkynyt. Minä teen syväpuhdistavaa eheytystyötäni sydämessäsi hellästi, hellästi. En sinua soimaa haavoistasi. Suitsuttavaa kynttilänsydäntä en sammuta, särjettyä ruokoa en muserra. Hellästi kuiskaan sydämellesi rohkaisevia sanoja. Hellästi, lapseni, sinua hoidan. Eteenpäin on tiesi kulkeva. Et jää paikallesi. Kuinka olisinkaan jo haavasi monesti tahtonut parantaa, mutta sydämesi ei ole ollut avoin parantavalle kosketukselleni. Minä näen ihmislapsen kokonaisena; sielu, henki ja ruumis on kaikki kokonaisuudessaan Minun kädessäni. Minä jokaisen osa-alueen sinussa, lapseni, uudistan. Henkeni vahvistan täyteen kukoistukseensa. Monesti ei Henkenikään sinussa voi Minun Isäni tahdon mukaisesti vaikuttaa, koska haavasi ovat monet. Minä parannan haavojasi, ja vähitellen myös lahjani, armoitukseni sinussa saa enemmän tilaa. Minä haluan eheyttää sinut, lapseni, kokonaisvaltaiseen Jumalan lasten iloon ja riemuun. Yhdessä saatte iloita uudesta, ehyestä olemuksestasi. Katso, uudeksi Minä luon kaikki. Olkaa turvallisella mielellä. Älkää peljätkö. Minä, Jeesus Kristus, olen nämä sanat teille lausunut. Näin sanoo Herra. Amen. Halleluja.

 

Takaisin pääsivulle