Takaisin pääsivulle

28.03.2003

Minä vihaan ylpeyttänne. Minä totisesti vihaan ylpeyttänne. Pankaa ylpeyden synti pois. Saatana lankesi ylpeyden syntiin. Ettekö siis te, syntisen luonnon omaavat lapseni? Kuinka ylpeytenne onkaan murehduttanut Minua.

Haluaisin teidät synneistänne vapauttaa, mutta te tahdotte lihanne tähden ylistää omaa kunniaanne, omaa itseriittoisuuttanne. Teidän sydämissänne ei ole tilaa Minulle, Mestarillenne. Minun on voima ja valta ja viisaus ja kunnia yksin tässä maailmankaikkeudessa. Olkaa turvallisella mielellä. Älkää peljätkö. Minun armoni riittää teiltä puhdistamaan myös nämä synnit. Sydänverelläni teidät Golgatan ristillä puhdistin.

Teidän henkenne janoaa Minua, mutta lihallisuus, maailmallisuus tahtoo teidät viedä pois luotani. Olkaa turvallisella mielellä. Älkää peljätkö. Minä pyhitän teidät itselleni. Teen teistä astioita jaloa käyttöäni varten. Tulkaa, lapseni, omistamaan armoni. Kovissa koetuksissa Minun täytyy ylpeyttänne murtaa, mutta aina on sylini auki haavoitetulle lapselleni. Tuskassanne ja kivussanne palaatte luokseni. Saan teitä hoitaa rakkaudellani. Ylpeytenne murtuu pikkuhiljaa ja kova kivisydämenne muuttuu lihasydämeksi.

Tulkaa, lapseni. Minä teitä ja syntistä luontoanne armahdan. Pankaa synti pois Minun Henkeni voimassa. Teillä ei voimaa siihen ole, mutta Minä Jeesus Kristus, itse teidät pyhitän. Kysyn vain: Tahdotko? Kysyn vain: Tahdotko? Myöntävän vastauksen saatuani, pyhittävän työni teen itse sydämissänne. Vihollisen kahleet murran, ylpeyden syntinne katkaisen.

Minussa ei ole mitään pimeyttä. Minussa on vain armo, suunnaton rakkaus ja lepo niille, jotka kokosydämisesti Minua seuraavat. Ihana on niiden lasteni osa kerran perillä, jotka kokosydämisesti Minua Herranaan jo täällä maan päällä kumartavat. Amen. Halleluja.

 

Takaisin pääsivulle