Takaisin pääsivulle

28.03.2003  Minä tulin lain kiroukseksi teidän puolestanne. Minut kirottiin, jotta teillä olisi rauha. Minä Jeesus Kristus, Jumalan Poika, olen tässä

Minä rakkaudestani teihin kärsin verisen ristin kuoleman. Enkö Minä siis ole teille tärkeämpi kuin maailman houkutukset, haureellinen menonne sekä fyysisellä että hengellisellä puolella.

Haureuden henki on eksyttäväinen. Se eksyttää, jos mahdollista, valitutkin. Luopukaa haureuden synnistä. Sillä on totisesti kauhistuttavat seuraukset elämässänne ja kerran kadotuksen piina. Älkää leikkikö haureuden synnillä. Ottakaa pienet ketut kiinni. Minun lasteni osa tässä maailmassa on toisenlainen. Minkäänlaista haureuden syntiä en voi elämässänne sallia. Sydämenne kalpenisi, jos se ymmärtäisi, kuinka Minä katseellani seuraan jokaista sydämenne lyöntiäkin. Sydämestä lähtevät haureelliset ajatuksennekin, sen synnin tahdon totisesti teistä karsia pois. Pankaa haureus pois, pankaa haureus pois, ennen kuin on kohdallanne liian myöhäistä ja omatuntonne paatuu. Aina en syntejänne teille ilmoita, jos paatunutta tilaanne jatkatte.

Syökää Sanaani runsaasti. Syökää Sanaani päivittäin. Sieltä lähtee voima uuteen elämään. Monet teistä ovat niin kahlehdittuja tähän syntiin, että ulospääsyä ei tunnu olevan. Minä, Jeesus Kristus, murskaan syntikahleenne, kun te kokosydämisesti apua Minulta pyydätte. Minulla on voima ja valta katkaista syntikahleenne ja perkeleen valta. Tulkaa siis luokseni. Tehkää parannus, ja Minä, Jeesus Kristus, lihaksi tullut Jumalan Poika, teitä autan. Amen. Halleluja.

 

Takaisin pääsivulle