Takaisin pääsivulle

28.03.2003

Pyhä, pyhä, pyhä Herra Sebaot. Kaikki maa on täynnä Hänen kunniaansa.

Minä itse, Jeesus Kristus tässä olen, teitä siunaten, teitä raviten. Minä rakastan teitä. Meluisia juhlianne en voi kuitenkaan sietää. Tulkaa kasvojeni eteen hiljaisuudessa, sydämen yksinkertaisuudessa ja voin näyttää teille pyhyyttäni, puhtauttani, sillä pyhä Minä olen, pyhä, pyhä, pyhä. Pyhä Herra Sebaot, se on Minun Kaikkivaltias nimeni.

Pyhyys on Minun huoneelleni arvollinen. Pyhyys on Minun huoneelleni arvollinen. Te ette oikein pyhyyttäni ymmärrä. Tahtoisin, että pyhyyteni painaisi teidät polvillenne maahan, että vapisisitte pyhyyteni edessä. Paikka, jossa seisotte, on pyhä maa. Ottakaa siis kengät jaloistanne. Hiljaisuudessa ennen kaikkea pyhyyteni ilmestyy. Hiljaisuudessa, lapsukaiseni olkaa hiljaa, aivan hiljaa  kuunnellen sydämeni lyöntejä.

Ylistyksellä on oma paikkansa, mutta nöyrtykää ensin edessäni tuoden syntisaasta Isälleni puhdistettavaksi. Silloin voi ylistykseni puhtaana kaikua. Sydämenne on vapaa kuin taivaan lintu. Te olette sielullisia, mutta tahdon teitä yhä enemmän vetää todelliseen ylistykseen ja palvontaan unohtamaan omat tunteenne, ihailemaan Minun, Jeesuksen Kristuksen pyhiä, rakkaita kasvoja. Ottakaa tämä synti todesta, muuten en voi teitä siunata sielullisuudessanne ja syntitaakoissanne, sillä Minä totisesti olen pyhä Jumala, pyhä, pyhä, pyhä Herra Sebaot. Amen. Halleluja.

 

Takaisin pääsivulle