Takaisin pääsivulle

20.03.2003 klo 23.50 - 00.40

Minä rakastan teitä, te piskuisen laumani jäsenet. Minä rakastan teitä. Minä vahvistan teitä lopun ajan taisteluihin.

Apu tulee Minulta, Jeesukselta Kristukselta. Minä puhdistan teitä lopun ajan taisteluja varten. Minä, Jeesus Kristus, lihaksi tullut Jumalan Poika, olen teidät valinnut viemään ilosanomaa lopun ajan nääntyville, pelokkaille kansanjoukoille. Nääntyviä, pelokkaita lapsiani on totisesti kaikkialla. Törmäätte heihin bussipysäkeillä, metrossa, kauppareissuillanne. Kaikkialla heitä on, pelkoonsa käpertyneitä lapsiani. Olkaa te rohkeat, kulkekaa uljaina Henkeni voimassa eteenpäin, te Minun soturini. Teillä on voima ja valta Minulta, Jeesukselta Kristukselta, sitoa särjettyjä sydämiä. Sitokaa särjetyt sydämet evankeliumin ilosanomalla. Heidän tuskansa muutan iloksi ja riemuksi Sanani voimalla. Ette itse ymmärrä sanojenne suuruutta, kun Minä itse, Jeesus Kristus kauttanne puhun. Sanoissanne on voima, taivaallinen sointi, nääntyville lapsilleni. Avatkaa siis suunne rohkeasti, kun rukoillen kuljette. Voimani annan teille jokaiseen hetkeenne. Sananne ovat suloisia, taivaallisia sanoja, balsamia haavoitetuille sieluille, jotka haparoiden kulkevat eteenpäin löytämättä rauhaa tämän maailman tarjonnasta. Olkaa siis rohkeat, olkaa uljaat Sanani eteenpäin viemisessä. Ojentakaa lappunen Minulta, ilosanoma kirjallisessa muodossa. Ette ymmärrä asian suuruutta. Se on taivaasta tullut ilouutinen syntitaakkansa alle vaipuneelle.

Olkaa rohkeat, olkaa uskolliset tässä tehtävässä, johon teitä kutsun. Minä en tullut antamaan teille pelkuruuden henkeä, vaan voiman, rakkauden ja raittiuden hengen. Olkaa siis rohkeat, kulkekaa pelottomasti sotajoukkonani. Älkää peljätkö, sillä voima tulee Minulta, Jeesukselta Kristukselta. Minä totisesti puen teidät voimallani, lahjoillani, kun sydämestänne alttiisti Minua palvelette. Kokosydämisesti kutsun teitä viettämään aikaa kasvojeni edessä. Pankaa pois puolisydämisyys. Se ei teidän nääntynyttä sieluanne ruoki. Tyhjyys sydämissänne on puolisydämisten lasteni osa. Taivaspaikkaa ei heillä ole. Maallisia murheita on monia. Minä tahdon sydämenne vapauttaa kokosydämisesti palvelemaan Minua, Jeesusta Kristusta. Vain Minussa sydämenne levottomuus tyyntyy. Saatte täydellisen levon ja rauhan. Puolisydämisiä lapsiani en voi siunata tahtomallani tavalla. Minulla on jokaiselle lapselleni paikka varattuna taivaan kodissa, mutta perille pääsevät vain kokosydämisesti Minulle antautuneet lapset. Olkaa turvallisella mielellä. Älkää peljätkö. Minä uudistan kutsuni heillekin, jotka sydämensä palavuuden ovat menettäneet. Minä olen teidät kerran vetänyt luokseni. Kuinka taivaassa riemuittiinkaan kokosydämisestä antautumisestanne Minulle, mutta maailman houkutukset pikkuhiljaa valloittivat taivaallista maaperää sydämissänne. Henkenne palavuus hiipui ja jäljelle jäi puolisydämisyys. Ei ole hyvä sellaisena kulkea maailman teitä, ei ole paikkaa myöskään taivaan ihanissa majoissa. Minä tahdon uudistaa kutsunne: Tulkaa takaisin te luopuneet lapseni,  Minulla on paljon anteeksiantamusta teitä kohtaan. Tulkaa takaisin, oi tulkaa takaisin, sillä aika on paha. Sylini on totisesti avoinna teitä varten. Tulkaa, tulkaa, juoskaa luokseni, lapsukaiseni. Tulkaa tuhlaajatytöt ja pojat, Isän syli on avoinna. Hän on ojentanut käsivartensa teitä kohti. Rakkaudessaan ja armahtavaisuudessaan Hän teitä kutsuu luokseen uudistamaan liittonne Hänen kanssaan. Oi rakkaat lapset, tulkaa, tulkaa, sillä ette tiedä, kuinka kauan teitä kutsun. Tulkaa, pankaa luopumus pois. Pankaa synti pois.

Minulla on paljon anteeksiantamusta teitä kohtaan, rakkaat luopuneet lapseni. Isän sydämeni vuotaa kyyneleitä, verisiä kyyneleitä, luopumuksenne tähden. Tulkaa kokosydämisesti luokseni, sillä taivaaseen ei voi päästä mitään epäpyhää eikä saastaista. Jos ei Poikani Jeesuksen Kristuksen veri ole kokonaisuudessaan teitä saanut puhdistaa, en voi teitä ottaa luokseni taivaan kotiin. Tulkaa, oi rakkaat lapset, tulkaa, sillä aika on paha. Älkää enää kieltäytykö kutsustani, joka sydäntänne polttaa. Paatumus voi tulla osaksenne runsaasti, niin ettei kutsuni enää sydäntänne kosketa. Sydänverensä Poikani Jeesus Kristus vuodatti puolestanne. Älkää pitäkö Hänen uhriaan ristinpuulla halpana, vaan tulkaa luokseni. Puen teidät taivaalliseen juhla-asuun, valkeaan vaatteeseen. Minä rakastan teitä, te luopiotilassa elävät lapseni. Tulkaa, sillä ovi ei aina ole auki. Älkää peljätkö, älkää peljätkö. Rakkaudessani teitä kutsun luokseni, sillä Minä tiedän niiden lapsieni ikuisuuskohtalon karmeuden, jotka eivät kokosydämisesti ole elämäänsä antaneet Minulle. Oi lapsukaiset, tulkaa takaisin, tulkaa takaisin. Tulkaa uudistamaan liittonne kanssani. Minulla on suuri tuska sydämessäni, ainainen kipu sydämessäni, pois poikenneiden lapsieni tähden. Tulkaa

omistamaan ikuinen, ihana perintöosanne taivaan kirkkaudessa. Amen. Halleluja.

 

Takaisin pääsivulle