Takaisin pääsivulle

28.02.2003

Minä, Jeesus Kristus, lihaksi tullut syntienne sovittaja, olen tässä teidän keskellänne.

Minä rakastan teitä. Te olette Minun. Minä tahdon teidät omikseni kokosydämisesti, kokosydämisesti. Minä olen teitä kauan kutsunut kokosydämiseen sydänten yhteyteen kanssani, sillä pian alkavat tuimat tuulet puhaltaa tämän rakkaan Suomen kansani yllä. Te, piskuisen laumani jäsenet, olette taipuneet milloin oikealle, milloin vasemmalle. Nyt on aika luopua tällaisesta epävarmuudesta. Minun Sanani on pyhä. Minun tahtoni Sanassani on pyhä. Mikä voisi olla sen kunnioitettavampaa. Ihmismielen heilahdukset ovat teitäkin orjuuttaneet ja kuljettaneet maailman myrskyihin ja sen petollisiin valheisiin. Seisokaa rohkeasti Sanani takana, sillä aika on paha. Aika on paha. Sanani totuutta murennetaan jopa omien lasteni elämässä. He heiluvat puolelta toiselle. Älköön teidän puheenne olko on, on ja ei, ei, vaan tapahtukoon Minun Isäni vakaa tahto elämässänne, puheissanne.

Te olette kutsutut todistajikseni tämän jumalattoman kansan keskelle. Seiskää siis ryhdikkäinä, selkä suorassa, uljain, rohkein sydämin Sanani takana, ja Minä teitä totisesti tuen voimallani ja pyhyydelläni. Älkää antako maailman murentaa asemaanne Minussa, Jeesuksessa Kristuksessa. Vihollinen yrittää viedä teidät pois siipieni suojasta. Olkaa turvallisella mielellä. Minä teitä kuljetan. Minä teidät puen voimallani. Minä totisesti tahdon olla voimanne lopun ajan taisteluissa. Sanani mahti yritetään musertaa ja pitää halpana, mutta voi ihmisparkoja, jotka näin pimentyneinä ymmärrykseltään yrittävät turhan tekonsa tehdä. Minun Isäni voima ja viisaus Hänen Sanassaan on vailla vertaansa. Ihmissydän, pimentynyt ymmärrykseltään, ei voi tekonsa järjettömyyttä ymmärtää. Vihollisen valhe on hänet sokaissut tahtoansa tekemään. Vihollinen yrittää teidätkin, rakkaat lapseni, eksyttää pois Sanani totuudesta. Älkää peljätkö. Tuntekaa Sanani, ja Minä pidän teistä huolen. Älkää peljätkö. Vihan korskunta kuuluu jo. Sen kumina kuuluu jo, mutta te, rakkaat lapsukaiseni, saatte levätä Minussa, Lunastajassanne turvallisin mielin. Teille ei tapahdu mitään pahaa. Tuntekaa Sanani, tuntekaa Sanani, ja mikään ei voi teitä eksyttää. Vääriä Kristuksia nousee kutsuen teitä karkeloihinsa, mutta te, lapsukaiseni, pysykää Sanani järkähtämättömällä pohjalla selkänne suorassa, ja mikään väkeväkään eksytys ei voi teitä kaataa. Nimessäni ja veressäni, Kaikkivaltiaassa pyhässä nimessäni, on voima pitää teidät pystyssä. Levätkää siis sylissäni. Älkää peljätkö, älkää peljätkö. Minun armossani on teille kyllin. Minun armoni riittää teille. Vaikeuksia ja vainoja tulette kokemaan. Se on Minun lasteni osa, niin on aina ollut. Nähkää voimani, nähkää kirkkauteni, ja Minä teitä vahvistan. Olkoot vihollisen tuimat tuulet vaikka vuoren korkuisina yllenne kaatumassa, niin Minä teidät siitäkin pelastan.

Minä rakastan teitä, te piskuisen laumani jäsenet. Älkää siis mistään murehtiko, vaan kertokaa kaikki murheenne Minulle, Vapahtajallenne, ja voitte levätä sylissäni turvallisella mielellä. Tämä on Jumalan lasten ihmeellinen osa. Minä itse myrskyn tullessa lepäsin veneen keulassa, lepäsin väsymystäni pois. Tuimat tuulet alkoivat puhaltaa opetuslasteni sydämiin saattaen heidät pelon ja kauhun valtaan:” Me hukumme, Mestari, me hukumme.” Minä hallitsin tilanteen täydellisesti, ja käskystäni myrsky vaimeni. Näin on tapahtuva teidän kohdallanne myös vihan ankarien tuulten tullessa. Teille ei tapahdu mitään pahaa Minun Isäni sitä sallimatta. Levätkää siis sylissäni turvallisella mielellä. Levätkää, rakkaat lapseni, levätkää kaikki väsymyksenne pois. Istukaa jalkojeni juuressa kuunnellen ääntäni. Levätkää siinä, ja niin voin teidän sydämenne täyttää rauhalla ja ilolla lopun ajan taistoja varten. Minä rakastan teitä. Minä rakastan teitä. Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne Minun Taivaallisen Isäni tiettäväksi, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän ajatuksenne, sielunne ja ruumiinne Kristuksessa, Jeesuksessa. Amen. Halleluja.

 

Takaisin pääsivulle